Kdo je podjetje Jaka d.o.o.?

Smo manjše podjetje iz osrednje Slovenije, ki se ukvarja z montažo in dobavo različnih svetlobnih elementov ter plošč za naravno svetlobo, skupaj z različnimi mehanizmi za odpiranje, ki vam bodo izboljšali udobje in varnost vašega prostora. Podjetje na tem področju deluje že vrsto let, po celotni Sloveniji in tudi tujini, v sodelovanju s strankami kot so različne organizacije, podjetja in fizične osebe.


CILJ - cilj našega podjetja je preprost. Ob vsakem projektu, majhnem ali velikem, zagotoviti dostopno, hitro in kvalitetno storitev, delno ali na ključ, ki bo realizirala strankine želje. Stranki želimo biti na voljo z vsemi razpoložljivimi podatki in informacijami v sami začetni fazi povpraševanja, nuditi storitev po meri ter na koncu omogočiti tudi servis in dolgoročno sodelovanje.

VIZIJA - vizija se skozi čas spreminja in tudi naša se je, saj smo vizijo iz začetka delovanja podjetje že dosegli. Postali smo eno izmed glavnih podjetji na tem področju v Sloveniji. Ker pa je tu še veliko prostora za izboljšave in novosti se vsekakor ne bomo ustavili in bomo nadaljevali z mladostniškim zanosom naprej. Spogledujemo se tudi z državami severno in predvsem južno od nas, kjer bomo počasi in vztrajno predstavljali naše storitve.


OSEBNA IZKAZNICA

Montaža in vzdrževanje Jaka d.o.o.
Spodnja Jablanica 6
1275 Šmartno pri Litiji

fax: 01 8979 074
ID za DDV: SI72477962
MATIČNA ŠT.: 6936865000
TRR: SI56 0311 0100 0870 345 (SKB d.d.)